Sidor

måndag 23 juli 2012

Dagen då han kom till oss

Idag är det 1 år sen A föddes. Ett år som har gått enormt fort, ett år där det hänt enormt mycket, ett år som har varit fyllt med mycket skratt och även en del tårar. Ett UNDERBART år!

Igår hade vi 1-års kalas, mycket folk och mycket stress men nu är det över. Skönt att ha det gjort, vi har även lärt oss läxan att hellre dela upp kalaset i två delar. Många människor resulterar i att man inte hinner prata med alla som man skulle vilja. Menmen, så är det med det.

Idag på hans födelsedag kommer farbror Jocke och Malin med kusinerna H och V på besök. Vi bjuder på lunch och sen tårta men fåret Shaun på. Sen ska vi åka till hans farmor och visa hur stor han blivit och lägga blomma hos henne, passar även på att visa gammelmormor hur stor han blivit. Sen åker vi förhoppningsvis till gammelfarmor och gammelfarfar också och lägger blommor.

Sen ikväll kommer morbror Micke och Fia en sväng, fira lite till med tårta och ännu mer paket. Tur att man snart får vila upp sig efter allt firande, annars skulle man aldirg orka med resten av sommaren.

Nu är det dags att mysa lite med födelsedagskillen innan S kommer och hämtar upp oss för att åka hem och träffa kusinerna!
Hejhej!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar