Sidor

tisdag 19 april 2011

Våren är här

Påskveckan är här och således är alla måsten framme, tycker det är lite jobbigt med massa högtider och man känner press att behöva hålla alla traditioner och träffa alla. Det är nog bara man själv som tänker på det så man det känns ändå som tvång och måsten. Vi har dessutom ingen direkt koll på vad vi ska göra när så känns rörigare än det skulle behöva vara. På torsdag ska vi i alla fall fira S pappa som fyller jämt, J med familj kommer men dock bara en sväng vilket är lite tråkigt, sen måste vi åka till släkt på S sida och släkt på min sida. Får väl se vad jag och magen orkar med.

Helt underbart väder ute idag för övrigt, har haft dörren ut mot solen öppen hela dagen och bara njutit. Har i och för sig städat, tvättat och gjort massa tråkiga saker men den skinande solen gör allt så mycket lättare.
Börjar dock känna att det är något i vägen när jag grejar och donar, en redan stor mage som bara blir större. Lite mindre än tre månader kvar så man kan ju undra hur stor den kommer hinna bli.

Igår var också toppen, en lugn dag (iofs med pluggande och pollenchock) som avslutades hos grannarna med grill och mys. Ser fram emot att vädret håller i sig så det blir fler såna kvällar, underbart!

Nu till duschen och sen klä på sig lite vettigt så jag och älskling kan köpa present till hans far.
Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar